Картопля, яка росте в лісі, та ще без використання добрив!
Ми маємо можливість поділитися цим продуктом із Вами. Адже здоров'я — одне з головних у житті людини. Пропонуємо і Вам бути здоровішими разом з Лісовим Картоплею! Приємний на смак, не схожий на звичайну картоплю з полів, яка більше схожа на мило або крейда, через велику кількість нітратів і добавок, чого немає в нашій картоплі.
Картопля вирощується без використання добрив! Докладніше читайте в статті Розділені кладення! http://smile-sale.com.ua/a260465-pervyj-ukraine-lesnoj.html
Картопля — один із найпоширеніших овочів у кулінарії. Його варять як очищеним, так і неочищеним («в мундирі»), готують на вугіллі або парі, тушкують, смажать у фритюрі (картопель фрі) і просто так (смажена картопля). Картопля використовується як у простих, так і у вишуканих стравах. Картопля використовується для приготування супів, основних страв, закусок у формі чипсів, дигестивів і навіть десертів.
Характеристика клубнів |
|
Форма |
округло-овальна |
Колір шкірки |
червоний |
Цвет мякоти |
светло-желтый |
Розмір |
великий |
Середня кількість бульб |
- |
Вміст сухої речовини |
- |
Період спокою |
краткий |
Стійкість до механічних пошкоджень |
малочутливий |
Глибина залягання оченят |
неглибокі |
Стійкість до хвороб і шкідників |
|
Yn-вирус |
мало восприимчив |
Yntn-вирус |
мало восприимчив |
Нематоды RO1 та 4 |
стійкий |
Парша звичайна |
досить чутливий |
Фітофтороз листя |
досить чутливий |
Фітофтороз бульб |
досить стійкий |